Tru-Test XRS2i lesestav

Nye Tru-Test XRS2i lesestav med norsk meny.

Inkludert kundetilpasset opplæring. Pris eks. mva + frakt.

Leveres i koffert inkludert Tru-Test Data Link pc program.

Les merShow less
kr 16,990.00 (eks. MVA)
På lager 19 Produkter
Beskrivelse

VURDERER DU Å KJØPE LESESTAV?

Tru-Test XRS2 lesestav er tilpasset Saue- og Storfekjøttkontrollen. Import og eksport av filer med opplysninger til og fra programmene gjøres med medfølgende Tru-Test Data-Link PC program. Lesestaven leveres med norsk meny. Maks leseavstand fra hånd til EID øremerke ca 50cm.

Informasjon ut fra lesestaven:

Du kan i utgangspunktet registrere hva du måtte ønske av opplysninger på lesestaven og  Animalia har lagt til rette for innlesningsmuligheter til både Saue- og Storfekjøttkontrollen. Pr i dag kan registrering av vekt gjort på lesestaven leses inn til begge kontrollene.  Har du f.eks. en manuell eller digital vekt så kan du lese av øremerke og taste inn vekta på lesestaven. Fostertelling kan leses inn i Sauekontrollen. Individregistrering, f.eks. registrere sluppet eller sanka dyr eller dyr flyttet til forskjellige beite/binger kan også leses inn i Sauekontrollen, for så å gjøre en Masseregistrering på disse dyra i kontrollen. 

Informasjon inn på lesestaven:

Du kan for eksempel legge inn kolonneinformasjon fra besetningsbilde Saue- Storfekjøttkontrolen inn på lesestaven og kolonneinformasjonen vises i displayet på lesestaven når EID øremerke leses av. Eller du kan laste inn en varselfil på lesestaven som viser ett varsel på lesestaven når EID øremerke til individet du har laget varsel på leses av. Det kan være påsettlam, kåringskandidat eller slaktesøyer i forbindelse med sortering til slakt, eller hvilke beite/ binge dyret skal sendes til eller dyr du ønsker å finne i en binge. Du kan også søke opp individ som mangler EID øremerke ved å taste inn det visuelle øremerkenummeret. 

Lesestaven fungerer selvsagt opp mot Tru-Test sine veiedisplay. Og du kan bruke lesestaven opp mot Sauekontrollen og Strofekjøttkontrollen på mobil/ nettbrett via Lesestav app slik at avleste EID øremerke sendes til Saue/Storefekontrollen for registrering av opplysninger direkte i programmet.

Jeg bruker selv lesestaven på sau og tilbyr fri support 24/7 og kundetilpasset opplæring etter dine behov. 

Ønsker du mer informasjon om Tru-Test XRS2 lesestav ta kontakt på telefon 908 66 230 eller post@sauebonden.no

 

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
kr 16,990.00 (eks. MVA)
Nye Tru-Test XRS2i lesestav med norsk meny. Inkludert kundetilpasset opplæring. Pris eks. mva + frakt. Leveres i koffert inkludert Tru-Test Data Link pc program.
3 andre produkter i samme kategori:
Tru-Test SRS lesestav
-10%
Vis mer
Salg
kr 10,800.00 (eks. MVA) kr 12,000.00
Har noen overliggere av Tru-Test SRS2 lesestav. Spesielt egnet i kombinasjon med EW7i veiedisplay og veiing av storfe. Leveres i koffert inkludert Tru-Test Data Link pc program.
Datamars TracKing-1 EID leser
-15%
Vis mer
Salg
kr 4,241.50 (eks. MVA) kr 4,990.00
Datamars TracKing-1 er en enkel EID leser for å lese av elektroniske øremerke. EID leseren har Bluetooth og kommuniserer med Animalias Lesestav app og kan brukes til å gjøre registreringer direkte i...
kr 23,990.00 (eks. MVA)
XRP2 EID leser kan brukes i kombinasjon med stort (storfe) eller lite (småfe) lesepanel for automatisk avlesning og registrering av EID øremerke. Leseren kan brukes i kombinasjon med 12v. batteri (følger ikke med)...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.