Tru-Test SRS lesestav

Har noen overliggere av Tru-Test SRS2 lesestav

Inkludert kundetilpasset opplæring. Pris eks. mva + frakt.

Leveres i koffert inkludert Tru-Test Data Link pc program.

Les merShow less
kr 12,000.00 (eks. MVA)
På lager
Beskrivelse

Når EID øremerke leses av så kan individnr sendes via BT til feks. ett Tru-Test veiedisplay for automatisk lagring av EID og vekt, eller til Saue/ Storfekjøttkontrollen for registrering av opplysninger eller se individ opplysninger i husdyrkontrollene.

Tru-Test SRS2 lesestav er tilpasset slik at den kan kobles opp mot Lesestav app for kommunikasjon via Bluetooth til Saue- og Storfekjøttkontrollen.

Fungerer fint til både Android og IOS. 

På Tru-Test SRS2 lesestav kan ikke registrere annet enn EID nummer og man kan ikke  legge inn individ opplysninger fra Saue/ Storfekjøttkontrollen slik som XRS2. 

Lesestaven leveres med norsk meny. Maks leseavstand til EID øremerke ca 50 cm.

Ønsker du mer informasjon om Tru-Test XRS2 lesestav ta kontakt på telefon 908 66 230 eller post@sauebonden.no

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
kr 12,000.00 (eks. MVA)
Har noen overliggere av Tru-Test SRS2 lesestav Inkludert kundetilpasset opplæring. Pris eks. mva + frakt. Leveres i koffert inkludert Tru-Test Data Link pc program.
3 andre produkter i samme kategori:
kr 4,990.00 (eks. MVA)
Datamars TracKing-1 er en enkel EID leser for å lese av elektroniske øremerke. EID leseren har Bluetooth og kommuniserer med Animalias Lesestav app og kan brukes til å gjøre registreringer direkte i...
kr 23,990.00 (eks. MVA)
XRP2 EID leser kan brukes i kombinasjon med stort (storfe) eller lite (småfe) lesepanel for automatisk avlesning og registrering av EID øremerke. Leseren kan brukes i kombinasjon med 12v. batteri (følger ikke med)...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.